Cégünkről

Az Interchange-csoport tagjaként, az Intercash Zrt. a világ első számú készpénz-átutalási rendszerének, a Western Unionnak magyarországi kiemelt szolgáltatója. Többszáz fiókos saját és partneri hálózata révén áll a pénzt küldeni vagy felvenni szándékozó ügyfelek rendelkezésére. Az Intercash Zrt. munkatársai 1998 óta fáradoznak azon, hogy a Western Union szolgáltatásai minél szélesebb körben elérhetőek legyenek. Csapatunk magasan képzett, több nyelven beszélő munkatársai készséggel állnak rendelkezésére.

Mi az a Western Union?

A Western Union a világ egyik legnagyobb, leggyorsabb és egyben legbiztonságosabb pénzátutalási rendszere. A pénzátutalás magánszemélyek közötti, készpénzes tranzakció, melynek igénybevételéhez nincs szükség bankszámlára. A feladást követően az összeg perceken belül megérkezik a címzetthez, így nem kell külön ügyintézésre várnia. A jelenleg leggyorsabb, országok közötti pénzküldési szolgáltatás a világ több mint 200 országában több mint 500.000 kirendeltségen elérhető.

Miért is érdemes szolgáltatásainkat igénybe vennie?

  • Mert a társaság több mint 150 esztendős története során emberek milliói bízták pénzüket a Western Unionra, hogy támogassák otthonmaradt családtagjaikat, segítsenek a bajbajutott turistákon vagy bárkin, akinek sürgősen pénzre volt szüksége.
  • Mert a Western Union világszerte vezető pozíciót tölt be a  készpénzátutalás terén közel 500.000 kirendeltségének köszönhetően.
  • Mert a Western Union átutalásait egy világméretű biztonsági rendszer védi, emellett minden egyes tranzakció nyomon követhető a pénzátutalási ellenőrző számmal (MTCN).
  • Mert a legtöbb esetben az átutalt összeg percekkel a feladást követően felvehető a magas szintű technológiának és világméretű számítógépes rendszernek köszönhetően.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!